Hår

Seriöst, jag saknar mitt hel blonda hår! Jag har tröttnat på mina slingor i luggen. Seriöst, typ alla har de! Jag vill vara udda >_<. Men jag kan inte få bort mina slingor. Och DE suger =(. Jag vet inte ens om jag passar i de?

Sen vill jag göra ngt nytt med mitt hår. De har typ sett likadant ut enda sen jag började sjuan. Förutom röd slinga då. Men jag vill fortfarande ha långt hår. Men jag vet inte hur jag skulle passa i lugg. Jag har juh inte riktigt lugg nu. Kanske ska skaffa bara en slinga igen? Va tkr ni om de? =).

<------ Geif tillbaka =(. BTW, saknar den där brunetten på bilden^^

HejHopp*

Grattis på Mej ^^

Uscha, nu börjar man bli gammal. Fyller 16 år idag =). Jag blev sjungen för i matsalen av mina galna, fast underbara klasskompisar. Sen blev jag sjungen för igen på svenskan.

Efter skolan så drog jag, MaddÄ, Nea, Elin, Isac, Simon, Mats, Niklas, Gurkan och Sofia hem till Isac och käkade tårta. Vi hade köpt god Schwartzvaldtårta =D. Me Like Den^^. Sen blev vi kvar där ett tag. Runt 18.00 så kom jag hem iaf. Då fick jag paket =D.
Anna och Lisa: BH + Trosor och Tre godisbitar
Mamma och Morgan: Alla Wow spelen (^^ nörd) och sen ska jag få göra en tatuering snart
Sonja och Morfar: Jätte söta säng-kläder

Imorron blir de RM med Pappa och Linda, och syrrorna då da. Vi ska samtidigt fira mej =). Kanske kan hitta ngt fint på marknaden, men de kmr säkert att spöregna >_<.

Nästa helg så blir de FEST ffs =D. Och nu såg jag att de bara är 14 minuter kvar av min födelsedag T_T

HejHopp*

RSS 2.0