Rubrik^^

Uhmm, ja jag tkte att jag borde skriva lite blogg, för de va ett tag sen jag skrev sist. Nu är problemet att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag är så duktig.

Jag kan skriva lite om höstlovet då.

Första helgen va kulig. För de första så va Tess och Marcus här, och för de andra så va de fest hos Rasmus på lördagen. Jätte jätte kul =). Vi va ca. 25 personer.

På  tisdagen så åkte jag till boda borg med slussen. Jag, Millaan och Jesper va i lag. Vilka va de som vann iår igen då? ;P. Vi fick 8 stämplar =D. Massa blåmärken på onsdagen sen.

På onsdagen så bar de av till oxberg på SKUMLAN. Där va vi 8 st personer. Jag fick med mej Niklas också. Vi sov inte ngt på hela natten. Halva natten låg jag på golvet och garvade för att jag va så jävla trött.
Klockan 06.00 på morgonen så gick jag och Niklas ut för att vi skulle bli lite pigga. Vi tog kort på getter och gjorde en snögubbe. Men sen visade de sej att en massa dumma ungar hade haft sönder våran snögubbe =(. Jävla småbarn >_<.

Torsdag kväll blev de filmkväll hemma hos Isac. Jag, Niklas, MaddÄ, Nea, Johan, Mats och såklart Isac xD. Efter två filmer så stack vi ner på stan och käkade Pizza på Pronto. När vi kom tillbaka till Isac hann vi se en film till. Hoppas de blir en till filmkväll snart för oss^^.

Fredag kväll blev de Silly med Nea. Vi hade massa kul. Sen satt vi och pratade ganska mkt också. De behövdes.

Just nu sitter man och är förkyld, men kmr nog till skolan imorron.

HejHopp*

RSS 2.0